nieuws

Verrassing!

Horeca

Verras uw gasten eens met Surprises, de nieuwe partyhapjes van Molco.De Surprises worden assorti geleverd in vier variëteiten: Emmentaler/Olijf gedecoreerd met stukjes hazelnoot, Champignon/Kalkoen bestrooid met paneermeel, Ham/Kaas bestrooid met geraspte kaas en Kalkoen/Curry gedecoreerd met sesamzaad. De bodems van de Surprises zijn gemaakt van krokant bladerdeeg dat met verse boter is bereid.Informatie: Unipro, Bergen […]

Verrassing!

Verras uw gasten eens met Surprises, de nieuwe partyhapjes van Molco.De Surprises worden assorti geleverd in vier variëteiten: Emmentaler/Olijf gedecoreerd met stukjes hazelnoot, Champignon/Kalkoen bestrooid met paneermeel, Ham/Kaas bestrooid met geraspte kaas en Kalkoen/Curry gedecoreerd met sesamzaad. De bodems van de Surprises zijn gemaakt van krokant bladerdeeg dat met verse boter is bereid.
Informatie: Unipro, Bergen op Zoom, tel (0800) 022 60 86.