nieuws

Zwolse vakbeurs Culivak geschrapt

Horeca

Culivak 2006 in Zwolle gaat niet door. De organisatie meldt dat er te weinig standhouders zich hebben ingeschreven voor de horecabeurs van 3 tot en met 5 april in de Zwolse IJsselhallen. Wel zijn er plannen om de beurs op een andere plaats te laten plaatsvinden.

Zwolse vakbeurs Culivak geschrapt

Dat moet Assen worden en zal zeer waarschijnlijk plaatsvinden in 2007. Plaats van handeling is het nieuw te bouwen beurscomplex in de Drentse hoofdstad. ‘Van de kant van exposanten, leveranciers, importeurs en groothandels is een breed draagvlak voor een sterke beurs in Assen’, aldus organisator Geert Veldhuis van Culivak 2006.

Culivak wordt georganiseerd door Libéma Exhibitions bv. Het bedrijf ontwikkelt publieks- en vakbeurzen voor diverse branches op verschillende locaties, zoals de IJsselhallen in Zwolle, de Brabanthallen in Den Bosch en de Zeelandhallen in Goes.

Reageer op dit artikel