nieuws

Horeca zit niet te wachten op bezoek Holleeder

Horeca

Horecaondernemers in Amsterdam-Zuiud worden bezoekjes van Willem Holleeder en zijn vrienden langzamerhand spuugzat. Dat schrijft De Telegraaf, naar aanleiding van een vechtpartij van Holleeder op een Amsterdams terras afgelopen weekend.

Horeca zit niet te wachten op bezoek Holleeder

Zaterdagmiddag ontstond er op het terras van brasserie De Joffers een handgemeen tussen Holleeder en een sportschoolhouder uit Amsterdam. Daarbij zou Holleeder over het terras zijn gesleurd. Op de voorpagina van De Telegraaf van maandag 29 oktober is te zien dat er behoorlijk wat schade is aan het terras.

Volgens de krant storen veel horecagasten zich aan de aanwezigheid van Holleeder. Personeel van brasserie De Joffers gaf tijdens het opruimen van de ravage aan te hopen dat Holleeder zich niet meer in de zaak laat zien, schrijft De Telegraaf.

Reageer op dit artikel