nieuws

Misset Horeca Connect gelanceerd

Horeca

Misset Horeca heeft Misset Horeca Connect gelanceerd. Het gaat hierbij om een social network, volledig gericht op de horeca. Misset Horeca Connect is gemaakt voor ondernemers, leveranciers, experts en andere direct betrokkenen in de branche.

Misset Horeca Connect gelanceerd

Het online platform, te bereiken via www.missethoreca.nl/connect, biedt gebruikers te mogelijkheid om andere gebruikers te volgen, om thema’s te volgen en om leveranciers te volgen. Naast volgen is het mogelijk om op postings te reageren en om zelf discussies te starten en vragen te stellen.

Misset Horeca Connect is geïntegreerd in de website MissetHoreca.nl. Dat betekent dat de horecaprofessional op één plek alle informatie aantreft, die hij nodig heeft om zijn werk zo goed mogelijk uit te voeren. Op Connect kan de bezoeker heel gericht een keuze maken uit zestien vakinhoudelijke thema’s om te volgen en zo met vakbroeders uit de horeca in contact komen.

‘Gebruikers van Misset Horeca Connect kunnen met elkaar, maar ook met leveranciers communiceren over zaken die hun bedrijfsvoering direct aangaan. Voor Misset Horeca is Connect een hele welkome aanvulling op de bestaande mediakanalen. Horecaondernemers hebben veel behoefte aan een platform om te sparren en te discussiëren. Die mensen willen we uiteraard graag, geprofileerd en wel, op ons eigen platform met elkaar laten praten’, aldus hoofdredacteur Martine Zuil van Misset Horeca over de lancering van Misset Horeca Connect.

Misset Horeca Connect zal op de Horecava begin januari officieel worden gepresenteerd. Het social network is vanaf deze week in gebruik en krijgt de komende weken aandacht op deze site, in Misset Horeca en op sociale media. Misset Horeca Connect is een product van Reed Business Media, het bedrijf waaronder onder meer Misset Horeca valt. De lancering van Misset Horeca Connect viel deze week samen met een aantal verbeteringen op MissetHoreca.nl. Zo is de site nu nog beter te zien op verschillende beeldschermen zoals de iPad en iPhone.

Reageer op dit artikel