nieuws

Paul Bringmann wint Personality Award 2012

Horeca

Paul Bringmann van La Place is winnaar geworden van de Horeca Personality Award 2012. Een geëmotioneerde Bringmann nam de prijs in ontvangst tijdens de presentatie van de Misset Horeca Top 100 in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee op woensdagmiddag 30 mei.

Paul Bringmann wint Personality Award 2012

Bringmann kreeg verre weg de meeste stemmen van de genomineerden Chris Luken (Fletcher Hotels), Philippe Vorst (New York Pizza), Koos Hendriks (SnowWorld), Lucas Petit (Hoscom) en Bringmann zelf. De afgelopen weken kon er via internet worden gestemd.

‘Het is een heel bijzondere prijs. Ik was ongelooflijk verrast en had het nooit gedacht en ben er heel erg blij mee en trots op. Dit soort dingen gebeurt je niet zo vaak in het leven en met name zo’n horecaprijs, terwijl ik niet echt in de horeca zit, vind ik heel bijzonder. Zeker als ik naar het quotum kijk van de stemmen’, aldus Bringmann in een eerste reactie.

Paul Bringmann volgt als winnaar Ronald van den Hoff van Seats2meet.com op. Vorig jaar werd de Personality Award voor het eerst uitgereikt. De prijs maakt onderdeel uit van de Misset Horeca Top 100, de ranglijst en netwerkevenement rond de grootste horecabedrijven en –merken van heel Nederland.

Reageer op dit artikel