nieuws

Horecava trekt ruim 55.000 horecaprofs

Horeca

De 59ste editie van de vakbeurs Horecava heeft 55.570 bezoekers getrokken. Dat is gelijk aan vorig jaar. Wel nam het aantal bezoekende bedrijven behoorlijk toe. Beursmanager Luuk Scholte meldt een toename van 8 procent.

Horecava trekt ruim 55.000 horecaprofs

‘ Dit jaar hadden we nieuwe initiatieven om de passie voor het culinaire vak terug te laten komen. Bezoekers hebben aangegeven dit zeer te waarderen’, aldus Scholte direct na afloop.

Ondernemingslust en investeringsbereidheid, dat typeert volgens de beursorganisatie in een slotpersbericht de 59ste editie van de Horecava. Uit onderzoek onder bezoekers blijkt dat het optimisme in de markt zichtbaar is. 60 Procent van de bezoekers wil naar aanleiding van zijn beursbezoek zaken doen met exposanten.

Dat is volgens de Horecava ruim 5 procent meer directeuren en inkopers afgekomen op de vakbeurs in vergelijking met vorig jaar. Daarnaast illustreerden ruim 150 innovaties een groei van bijna 30 procent, meldt de Horecava.

De volgende Horecava vindt plaats van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari 2016 in Amsterdam RAI. Het gaat dan om de 60ste editie van de grootste horecavakbeurs van Nederland.

Reageer op dit artikel