nieuws

Meer over nieuwe cao op De Dag van de Horecamedewerker op 25 september

Horeca 4753

FNV Horeca organiseert maandag 25 september De Dag van de Horecamedewerker in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Die dag hoopt FNV ook meer te kunnen vertellen over de nieuwe horeca cao.

Meer over nieuwe cao op De Dag van de Horecamedewerker op 25 september

Tijdens De Dag van de Horecamedewerker staan de medewerkers en het horeca vak centraal. De hele dag zijn er workshops waarmee horecamedewerkers zich verder kunnen ontwikkelen in hun vak én persoonlijke vaardigheden. Wouter Verkerk, trendwatcher in de horeca én columnist voor Misset Horeca, gaat met werkgevers in gesprek over goed werkgeverschap. Ook zijn er vele andere sprekers om medewerkers te inspireren en motiveren.

Nieuwe cao

Ben Francooy voorzitter FNV Horeca: ‘FNV Horeca vindt het van groot belang dat horecamedewerkers zich ontwikkelen tot vakbekwame en servicegerichte medewerkers die samen gaan voor een sterke horeca. Dat is onlosmakelijk verbonden met een beter loon en fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden. Wij hopen tijdens deze dag ook meer te kunnen vertellen over de nieuwe cao.’

Workshops

Een kleine greep uit de workshops: BBQ & Butcher met Jord Althuizen, Oesters steken, een Bartender workshop van Tess Posthumus en een social media workshop met Anna Nooshin. De dag wordt afgesloten met een optreden van Jeroen van der Boom. Daarnaast hebben medewerkers de mogelijkheid om een speedsollicitatiegesprek te voeren met werkgevers die aanwezig zijn op de banenmarkt.

Aanmelden kan hier.


Horecapersoneel: zo strik je toppers

Het aanbod van arbeidskrachten is groot. Maar het vinden en vastleggen van goede medew erkers is een ander verhaal. Toppers zijn schaars. Het vergt inzicht en een gerichte aanpak om ze te ontdekken en over de streep te trekken. Soms moet de portemonnee worden getrokken. Lees hier de tips.

>>Meer tips over personeel werven 

>>Meer over de nieuwe horeca-cao

Reageer op dit artikel