video

Wentelteefjes van Fries Suikerbrood.

Horeca

De nieuwe serie verpakkingen van Paardekooper houden snacks en maaltijden een half uur op temperatuur. Foldpak, Smartserv en Biopak is 100 procent magnetronbestendig en lekdicht. Een prima alternatief voor kunststof-, schuim- en aluminiumverpakkingen. Foldpak is een vierkante beker uit een stuk karton zonder sealnaden, ook verkrijgbaar met een handige draagbeugel. De binnenzijde heeft een PE-coating. […]

De nieuwe serie verpakkingen van Paardekooper houden snacks en maaltijden een half uur op temperatuur. Foldpak, Smartserv en Biopak is 100 procent magnetronbestendig en lekdicht. Een prima alternatief voor kunststof-, schuim- en aluminiumverpakkingen. Foldpak is een vierkante beker uit een stuk karton zonder sealnaden, ook verkrijgbaar met een handige draagbeugel. De binnenzijde heeft een PE-coating. SmartServ heeft een ronde bodem. Zowel de binnen- als buitenkant heeft een PE-coating. Een prima ‘to go’ verpakking voor pasta’s, sauzen en fingerfood.

De verpakking is naar wens te bedrukken met bijvoorbeeld de huisstijl van de onderneming. Biopak is en rechthoekige, stapelbare doos, vooral geschikt voor salades, kip-, vlees- of visproducten of complete maaltijden te verpakken.

Informatie: Paardekooper Verpakkingen, Oud-Beijerland, tel. (0186) 64 82 75.

Reageer op dit artikel