artikel

AVexpress nieuwe leverancier HotelloTOP

Hotel

De komende drie jaar worden onze audiovisuele middelen verzorgd door een AVexpress, een bedrijf die bekend is met hotello’s en onze gastvrije wereld. Hotello’s Folkert Beetstra en Jelle Sixma van AVexpress zien veel mogelijkheden in de nieuwe samenwerking met HotelloTOP.

AVexpress nieuwe leverancier HotelloTOP

Jelle Sixma: Op de Hotelschool staat gastvrijheid centraal. Ook bij AVexpress is dit een belangrijk punt. Wij verzorgen flexibele AV oplossingen voor bedrijven. Bedrijven hebben vaak Audiovisuele materialen nodig en schaffen deze aan. Het is vaak veel rendabeler om met ons een overeenkomst aan te gaan. Folkert Beetstra: We gaan ook verder. We bieden bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen apparatuur en cursussen van een dag voor het personeel, zodat bedrijven geen duur AV personeel hoeven in te huren. Indien de klant dat wil is dat overigens wel mogelijk. Ook is alle apparatuur door 1 persoon te tillen, geen zware koffers die je met minimaal 2 personen moet tillen. Het zijn vaak deze kleine dingen die het verschil maken. We kijken uit naar het HotelloTOP Year Event zodat ook de hotello’s onze service kunnen ervaren!

Reageer op dit artikel