artikel

De Sfeerstal, Nieuwveen

Hotel

‘Te luxe voor bed & breakfast, maar de term hotel is te beladen’, zegt manager Annette Bos over de nieuwe vleugel van De Sfeerstal. Dit ongedwongen concept is al enige jaren een begrip in het Groene Hart vanwege de grote bloemen-, moes en kruidentuin, De Theetuin en Het Theehuis.

De Sfeerstal, Nieuwveen

Sinds kort kunnen bezoekers ook slapen in een van de tien ruime kamers die allemaal een andere kleur hebben. Elk voorwerp in De Sfeerstal heeft een verhaal. ‘We houden erg van nostalgie’, zegt Annette Bos: ‘Zolang het niet oubolig en tuttig is. Maar het comfort is modern.

Elke kamer heeft een boxspring, een eigen badkamer, lcd-tv en internet.’ Alle producten die in de keuken gebruikt worden zijn biologisch, streekgebonden of uit eigen tuin. Voor diners stuurt Annette Bos de gasten naar het naastgelegen restaurant De Heeren van Liemeer. De Sfeerstal ligt aan een golfbaan en aan bekende wandel- en fietsroutes.

Hogendijk 5. Tel. (0172) 53 86 42. www.sfeerstal.nl. Capaciteit: 10 kamers. Prijsindicatie: tweepersoonskamer vanaf €80,- inclusief ontbijt.

Reageer op dit artikel