artikel

Fotoverslag brandoefening Sheraton Hotel

Hotel

Een middelgrote brand in de generatorkamer van het Sheraton Amsterdam Airport. Met veel rook én slachtoffers. Maandag 14 december gebeurde het. Gelukkig betrof het een oefening. Een oefening om zo adequaat mogelijk te handelen bij dergelijke hachelijke situaties.

Fotoverslag brandoefening Sheraton Hotel

Hieronder een fotoverslag van de brandoefening in het Sheraton Amsterdam Airport hotel op Schiphol. Richard Hoogeboom, Security Manager en Hoofd BHC van het Sheraton Hotel over het doel van de oefening.

‘In een hotel met een omvang als het onze staat buiten de vijfsterrenservice, de gehele veiligheid hoog in het vaandel. Zoals in iedere oefening kwamen er ook ditmaal een aantal leermomenten naar voren. We kunnen in elk geval met een gerust hart terugkijken op een geslaagde oefening’.

Hieronder een fotoverslag van het instrueren van BHV’ers tot het afronden van de oefening.