artikel

Hotel Arion voor 1 miljoen euro aangepakt

Hotel

Hotel Arion in Vlissingen, onderdeel van de Amadore horecagroep, is voor een miljoen euro verbouwd. Lobby, restaurant en een deel van de kamers zijn aangepakt. Joost van Damme en Jerry van Zuijlen van Amadore zijn trots op het resultaat. De renovatie is het zoveelste hoogtepunt voor de Zeeuwse horecatycoons dit jaar.
Bekijk hier de renovatiefoto’s..

Hotel Arion voor 1 miljoen euro aangepakt

Twee maanden geleden kreeg Arion landelijke publiciteit met de opening van de Bløf themakamer. Het hotel werd dit jaar bovendien genomineerd voor de Dutch Hotel Award, de prestigieuze vakprijs voor het beste hotelmanagement van Nederland. De vorig jaar zomer opgerichte Amadore-groep kwam dit jaar nieuw binnen in Misset Horeca’s Top 100 van grootste horecaondernemingen. Op plaats 83, met een omzet van 7,4 miljoen euro. Vijf van de zeven bedrijven van Amadore zijn gevestigd op de boulevard van Vlissingen: grand hotel Arion, grand café Raymundo’s, grand café Stefano’s, smulroom jerry’s en strandappartementencomplex De Gulden Stroom. Van Damme en Van Zuijlen exploiteren ook nog een bloemen- en cadeauwinkel (Floradore) en er is een cateringpoot (Amadore broodjes).

Reageer op dit artikel