artikel

Sushitime lustrumsponsor HotelloTOP

Hotel

HotelloTOP bestaat vanwege de ondersteuning van haar sponsoren. Één van deze sponsoren, die al vanaf de eerste editie HotelloTOP steunt, is Sushi Time.

Sushitime lustrumsponsor HotelloTOP

HotelloTOP viert komend jaar haar lustrum. Alle voorgaande edities van HotelloTOP zijn gepaard gegaan met heerlijke sushi van BBQueens/Sushi Time. Ook dit jaar zal de sushi van BBQueens/Sushi Time niet ontbreken. Tijdens de eerste twee edities van HotelloTOP werden de sushi aan u geserveerd op de mobiele lopende band van BBQueens/Sushi Time. Tijdens daarop volgende edities van HotelloTOP werden de overheerlijke handroll-sushi “live” voor u gemaakt door één van de handrollkoningen van BBQueens/Sushi Time. Benieuwd wat BBQueens/Sushi Time dit jaar weer voor u in petto heeft? Kom op 14 januari naar de 5e editie van HotelloTOP tijdens de HORECAVA in de Rai in Amsterdam. Wilt u meer weten over de sushi en andere producten van BBQueens/Sushi Time kijk dan op www.sushitime.nl

Reageer op dit artikel