artikel

Grootste Holiday Inn Express van Europa komt in Amsterdam

Hotel 5271

Binnenkort wordt de eerste paal geslagen voor een nieuw hotel in Amsterdam Noord. Het gaat om het grootste Holiday Inn Express hotel van Europa, dat maar liefst 439 hotelkamers zal tellen. Het behoort daarmee ook tot een van de grootste hotelontwikkelingen in Amsterdam.

Grootste Holiday Inn Express van Europa komt in Amsterdam

Selecte service

De ontwikkeling van Holiday Inn Express is in de handen van Adriaan van Erk Ontwikkeling uit Bergambacht het ontwerp komt van Dedato Architecten uit Amsterdam. Holiday Inn Express bestaat uit twee torens van 45 meter hoog en telt in totaal 14 verdiepingen. In de plint komt ruimte voor een ontbijtrestaurant, werkplekken waar hotelgasten met een laptop kunnen zitten, en vergaderruimtes. Gasten kunnen hun auto parkeren in de inpandige parkeergarage. Het Holiday Inn Express mikt zowel op zakelijke bezoekers als toeristen.

Holiday Inn Express biedt beperkte faciliteiten volgens de ‘select service’ formule voor een redelijke prijs. Dit betekent dat hotel alles biedt wat een reiziger nodig heeft, maar inlevert op luxe faciliteiten als zwembaden en wellness.

Odyssey Hotel Group

Verspreid door Nederland zijn momenteel tien Holiday Inn Express hotels te vinden, waarvan drie in Amsterdam. Dit nieuwe hotel valt binnen het portefeuille van de Odyssey Hotel Group.

Goede locatie

Het gros van de hotels in Amsterdam bevindt zich ten zuiden van het IJ. Het nieuwe Holiday Inn Express hotel is te vinden aan het Gedempte Hamerkanaal in Amsterdam Noord. Een goede locatie, aangezien er nog relatief weinig hotels in de nabije omgeving te vinden zijn. Over enkele jaren zal een fiets- en voetgangersbrug tevens Amsterdam Noord verbinden met het Java-eiland, dat tegenover het Gedempte Hamerkanaal ligt. Dit komt de bereikbaarheid ten goede.

De Odyssey Hotel Group verwacht in oktober 2019 te kunnen openen.

Klik hier als u meer wilt weten over dit project in Cobouw Bouwberichten

Met Cobouw Bouwberichten bent u als eerste op de hoogte van de laatste acquisitiekansen, zit u eerder en beter voorbereid aan tafel en realiseert u meer omzet door een vollere orderportefeuille.
Activeer uw gratis proefperiode op bouwberichten.nl

Reageer op dit artikel