artikel

De 10 Airbnb accommodaties met de meeste likes op Instagram

Hotel 1033

Prachtige uitzichten op de oceaan, knusse huisjes in het bos en romantische stadsgezichten behoorden tot de meest populaire foto’s op Airbnb’s Instagram. Deze foto’s, allemaal gemaakt door Airbnb gasten tijdens hun verblijf, tonen inspirerende vakantiemomenten en kregen likes van duizenden volgers van Airbnb op social media.

De 10 Airbnb accommodaties met de meeste likes op Instagram

We zetten de 10 populairste foto’s van Airbnb listings in 2017 voor je op een rij:

 

 

 

 

1. Tye Haus – A-Frame Cabin, Skykomish, Washington, US

De foto met de meeste likes op Airbnb’s Instagram in 2017 is genomen tijdens een wintervakantie in het gezellige A-vormige Tye Haus, @tyehaus, in Skykomish, Washington. Het prachtige huis van hosts Tom en Paige ligt op slechts een paar minuten van het Stevens Pass Ski Resort in de centrale Cascades.
• 47k likes — 650+ comments — Photo Credit: @mr.vanholt

2. The Little Owl Cabin at Mt. Rainier, Packwood, Washington, US

A-vormige huizen waren erg populair in 2017. Het reizende stel achter @livewanderfly boekte de Little Owl Cabin bij host Ryan voor een romantisch uitje. Hun charmante foto van het met liefde gerenoveerde houten huis in het hart van Gifford Pinchot National Forest eindigde op de tweede plaats.
● 47k likes
● 350+ comments
● Photo Credit: @livewanderfly

3. Huwelijksreis Huis aan Superior Pebble Beach, Lutsen, Minnesota, US

Terwijl Brenna aan het chillen is met haar hond Otis en heerlijke koffie van de Canadese koffiebrander SK Coffee drinkt, geniet ze van het spectaculaire uitzicht op Lake Superior.
● 46k likes
● 300+ comments
● Photo Credit: @brennakjellberg, content creator for @s.k.coffee

4. Best Place in the Heart of Downtown Tulum, Mexico

Casey en Savannah, het team achter het avontuurlijke @heywanderer,vonden hun reis naar Mexico geweldig.   In de tuin van het appartement van host Bobby in Tulum.
● 44k likes
● 380+ comments
● Photo Credit: @heywanderer

5. Secluded Intown Treehouse: Part I, Atlanta, Georgia, US

Slapen in de open lucht. Deanna denkt nog steeds terug aan haar nacht onder de sterrenhemel in de luxueuze boomhut van Katie en Peter in Atlanta.
● 44k likes
● 900+ comments
● Photo Credit: @milkcrateshuffle

6. Vondel House, Amsterdam, Nederland

Rachel was helemaal verliefd op het huis van Ruben, Sarah en Lindy vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. Het werd omschreven als de perfecte locatie voor een break tussen de bezoeken aan Amsterdam’s wereldberoemde musea.
● 42k likes
● 300+ comments
● Photo Credit: @rach.dacosta

7. Secluded Intown Treehouse: Part II, Atlanta, Georgia, US

 

Ook Justin werd verliefd op de boomhut van Katie en Peter in Atlanta. Dit is de plek waar kinderdromen werkelijkheid worden: omgeven door groene planten en bomen, zingende vogels en ritselende bladeren, is het de ideale locatie om je batterijen weer op te laden.

● 42k likes
● 700+ comments
● Photo Credit: @justindemutiis_nature

8. Charmant & gezellig appartement in Parijs , France

Dit lichte, sfeervol ingerichte appartement met uitzicht op de Sacré-Coeur is op en top Parijs. Duizenden Instagram gebruikers waren onder de indruk van de foto die Yiyin nam in het appartement van Lucie en Fred in de stad van de liefde.
● 42k likes
● 181 comments
● Photo Credit: @yiyinzhang

9. ‘Cliff House’- Stunning Waterfront Position, Mollymook, New South Wales, Australia

Vanuit de enorme ramen van dit strandappartement in Georgia kunnen gasten walvissen en dolfijnen zien zwemmen. Karen boekte deze listing vanwege de zeer bijzondere locatie: vanuit het appartement loop je direct Mollymook Beach op voor een surfles of een heerlijke zonnige dag op het strand.
● 38k likes ● 260+ comments ● Photo Credit: @karen__png

10. Prime 3 Story Cape Town Penthouse, Zuid Afrika

Als je van kamers met uitzichten houdt, dan zul je zeker dol zijn op het dakterras van Gabriel’s appartement! Viktoria had een onvergetelijk verblijf aan de voet van de Tafelberg en deelde haar favoriete momenten op Instagram met de woorden “Can I stay here forever, please?”.
● 38k likes ● 240+ comments ● Photo Credit: @vikisfashionmoments

Lees hier meer over Airbnb

Reageer op dit artikel