blog

‘Fuck de kerst’

Hotel

Laat ik beginnen te zeggen dat ik zeker geen hekel heb aan kerst, integendeel! De reden voor deze titel is vrij simpel. De kerstperiode is een belangrijke tijd en geeft mensen een speciaal gevoel. Alleen als iedereen dan lekker vrij en bij hun familie is, is er één speciale groep die dát mogelijk maakt…

‘Fuck de kerst’

Zij die hard werken om een speciale periode voor anderen daadwerkelijk fantastisch te maken. Zij denken ook wel eens: ‘Heb ik dit?! Ben ik weer de pineut met de feestdagen?!’ Maar deze horecatoppers gaan, ondanks dat ze natuurlijk ook bij familie willen zijn, vol voor hun gasten.

Onze horeca zit vol met mensen die passie hebben en zichzelf volledig wegcijferen voor anderen. Met veel enthousiasme geven ze mensen van over de hele wereld een ervaring om nooit te vergeten. Gastheren en -vrouwen, die lange dagen maken. We weten en willen niet anders en ik heb hier veel respect voor.

Ook bij ons heeft iedereen weer zijn best gedaan iets geweldigs van kerst te maken voor onze gasten. En ja, hier ben ik echt trots op! In heel de stad zie ik al weken prachtige frutsels en lampjes en daardoor raakte ik zelf ook helemaal in de stemming voor kerst. In mijn hotels hebben we ook alles weer supermooi in kerstsfeer gebracht voor onze gasten. Goed, het kostte wat, het duurde even en het was ook klimmen geblazen, maar het is wel weer gelukt. Het is grappig wat deze speciale tijd met je kan doen en omdat we dit weten, zijn we in onze hotels helemaal los gegaan. Het is immers maar één keer per jaar dat we dit kunnen doen!

En dan Oud en Nieuw, wie wil er nou niet om 0.00 in hartje Amsterdam een glaasje champagne drinken, uitkijkend over de grachten en de bootjes?! Geweldig! Dat meer mensen dit willen, zie je ook in de drukte deze periode. Zowel restaurants als hotels zitten bomvol en jammer genoeg betaal je dan ook nét even meer. Feestdagen blijven hangen, ze voelen goed en het leven is veel te kort om hier zomaar aan voorbij te gaan. Als onze gasten, of ze nou alleen zijn of samen, gelukkig zijn en wij dat echt kunnen zien, dan proosten wij met onze teams op dit succes en nemen wij die aanstekelijke glimlach van onze gasten over.

Ik wens iedereen een goed nieuwjaar toe en een super begin van 2016.

Reageer op dit artikel