fotoreportage

Fotoverslag: Tulip Inn Amsterdam Riverside vernieuwd

Hotel

Na een ingrijpende verbouwing heeft Tulip Inn Amsterdam Riverside onlangs haar deuren opnieuw geopend. ‘Door het hele hotel is gewerkt met natuurlijke materialen, een groen karakter en een ‘touch of Van Gogh’’, aldus Fred Hegt, Head of Operations Autogrill Nederland. ‘Met de doorgevoerde vernieuwingen brengen we onze dienstverlening op een hoog niveau, of het nu gaat om zakelijke groepen waar wij een event voor faciliteren of een besloten feest op ons terras aan het water

Fotoverslag: Tulip Inn Amsterdam Riverside vernieuwd

Tulip Inn Amsterdam Riverside maakt deel uit van Autogrill Nederland en heeft 192 kamers, een restaurant, bar, acht vergaderzalen en 150 gratis parkeerplaatsen. Horecacare interior design by Hugo is verantwoordelijk voor het ontwerp.
Foto’s: Victor van Leeuwen, LevendEcht

Reageer op dit artikel