fotoreportage

Foto’s Fitland XL Level Leiden

Hotel

Fitland XL Level Leiden is dit najaar van start gegaan. In het torenhoge, hypermoderne Level-gebouw pal naast station leiden zit dit hotel dat wellness combineert met een sportaccommodatie. Daarnaast werkt het hotel nauw samen met ROC Leiden en vanaf volgend jaar met zorgverzekeraar Topaz. Naast 118 kamers is er 1400 vierkante meter wellness, zeven vergaderruimtes en zijn er drie restaurants. Een wat laagdrempelig concept ‘Eindeloos genieten’ is op de tweede etage (Second Level) te vinden. Op de twaalfde verdieping zit het moderne à la carte restaurant Level met een prachtig uitzicht over de Noordzeeduinen. Hier is plaats voor 100 couverts. Daarnaast is er een wellnessrestaurant met 70 couverts.

Foto’s Fitland XL Level Leiden
Reageer op dit artikel