fotoreportage

Foto’s: Bloemendaals bedrijf na brand weer open

Hotel

Een heftige brand verwoeste in de nacht van 24 juni 2013 nagenoeg het hele interieur van restaurant De Rusthoek en het bovengelegen Hotel Bloemendaal in Bloemendaal Het horecabedrijf is recent heropend. Eigenaren Ed en Mariëlle van Veen ontwikkelden samen met Estida een nieuw concept en interieur.

Foto’s: Bloemendaals bedrijf na brand weer open

De hotelkamers zijn uitgevoerd met één dominante kleur per kamer, zwart, rood of wit. Op de begane grond is ruimte gecreëerd voor een (nieuwe) vier-persoonssuite, met twee slaapkamers, een gezamenlijke woonkamer met bar, eigen entree en terras. Vergaderen kan ook in deze woonkamer met maximaal twintig personen. Het restaurantinterieur is voorzien van eiken hout, verweerd metaal, behangen en luxe stoffen. De keuken is open en loopt door in de bar. Het terras is voorzien van nieuw meubilair en een nieuwe overkapping met verwarming.

Reageer op dit artikel