nieuws

Amrâth neemt Tulip Inn Hilversum over

Hotel

Amrâth Hotels & Restaurants heeft Tulip Inn Hilversum overgenomen. De overname heeft geen consequenties voor de medewerkers. Dat laat de nieuwe eigenaar weten.

Amrâth neemt Tulip Inn Hilversum over

De overname, die per heden een feit is, is in goed overleg gegaan, meldt Amrâth Hotels & Restaurants. Het Hilversumse driesterrenhotel beschikt over 46 kamers en zestig volledig gemeubileerde hotelappartementen voor langdurig verhuur. Het hotel gaat voorlopig door onder de naam Tulip Inn.

Met de overname versterkt Amrâth haar positie in ’t Gooi flink. Het bedrijf beschikt al over twee viersterrenhotels in de regio, te weten Amrâth Hotel Lapershoek en Amrâth Grand Hotel & Theater Gooiland. Met de jongste overname is de positie van Amrâth in ’t Gooi flink verstevigd.

Zie ook

Reageer op dit artikel