nieuws

Carrièredag jongeren in Hilton Amsterdam

Hotel

De tweede carrièredag voor jongeren in de horeca van het Gastvrijheidsgilde en Koksgilde vindt maandag 10 november plaats in het Hilton Hotel in Amsterdam. 500 studenten van ROC’s en hogere hotelscholen worden hierbij wegwijs gemaakt in de horeca.

Carrièredag jongeren in Hilton Amsterdam

De carrièredag begint om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Studenten van ROC’s en hogere hotelscholen kunnen onder andere een masterclass etiquette volgen van Anouk van Eekelen, bekend van Dames in de Dop, een tv-programma waarbij vrouwen veranderen in nette vrouwen.

Verder houdt Halil Asar, maître van sterrestaurant Parkheuvel in Rotterdam, een lezing. Daarnaast is er ook nog een demo over koken met stikstof. Diverse leveranciers verzorgen verder een proeverij.

Het is de tweede keer dat de carrièredag voor jongeren van het Gastvrijheidsgilde wordt gehouden. Voor het eerst neemt ook het Koksgilde deel.

Reageer op dit artikel