nieuws

Directieteam Landal uitgebreid

Hotel

Landal GreenParks heeft zijn directieteam uitgebreid tot drie personen. Henk Wijgers is aangesteld als Operationeel Directeur van de bungalowgigant. Wijgers komt over van Albatros Hoteldiensten, een schoonmaakonderneming voor hotels en vakantieparken.

Directieteam Landal uitgebreid

De 44-jarige Wijgers krijgt de eindverantwoordelijkheid voor de operaties op de parken en maakt met algemeen directeur Thomas Heerkens en commercieel directeur Bas Hoogland deel uit van het directieteam.

‘Landal is de afgelopen jaren fors gegroeid, zowel op bestaande parken als door opening van nieuwe parken. Om ook in de komende jaren de ambitie voor verdere groei te verwezenlijken, is gekozen voor uitbreiding van het directieteam’, aldus Heerkens over de komst van Wijgers.

Henk Wijgers was tot voor kort algemeen directeur van schoonmaakbedrijf Albatros Hoteldiensten. Daarvoor werkte hij ondermeer bij de Nederlandse Spoorwegen, Claus Food & Fun Company en was hij Manager Catering & Retail bij concurrent Center Parcs.

Reageer op dit artikel