nieuws

Fletcher stunt met prijzen via Kruidvat

Hotel

De Fletcher Hotel Group houdt een eenmalige stuntactie met drogisterijketen Kruidvat. Kruidvat verkoopt vanaf 28 oktober 100.000 hotelovernachtingen bij de Fletcher hotels voor slechts 9,95 euro per overnachting per persoon.

Fletcher stunt met prijzen via Kruidvat

Alle 30 drie- en viersterrenhotels in Nederland accepteren de speciale Kruidvat-vouchers. Vanaf dinsdag 28 oktober zijn de vouchers verkrijgbaar in ruim 600 filialen van Kruidvat. De voucherverkoop duurt slechts twee weken of korter, wanneer de 200.000 vouchers eerder zijn verkocht.

‘Wij zien het als een eenmalige ludieke actie. De kredietcrisis creëert bij de consument een somber perspectief. Om hen wat vrolijker te maken, hebben wij deze actie bedacht onder het motto “Als premier Balkenende het niet doet, doen wij het wel!”’, aldus Fletcher-directeur Rob Hermans in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel