nieuws

Klein Schiphorst nieuwe hofmaarschalk Beatrix

Hotel

Sjoert Klein Schiphorst, directeur van landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, wordt de nieuwe hofmaarschalk van koningin Beatrix. Klein Schiphorst gaat per 24 november aan de slag bij de koningin.

Klein Schiphorst nieuwe hofmaarschalk Beatrix

De 45-jarige Klein Schiphorst ziet uit naar zijn nieuwe, bijzondere werkgever. ‘Ik heb met erg veel plezier voor Duin & Kruidberg gewerkt en dan doet het natuurlijk een beetje pijn als je weggaat. Maar ik ga de nieuwe uitdaging graag aan’, aldus Klein Schiphorst in het Reformatorisch Dagblad.

Klein Schiphorst startte zijn baan bij landgoed Duin & Kruidberg in 1997. Onder zijn leiding groeide het bedrijf, mede door een grootscheepse verbouwing, uit tot een toonaangevend horecabedrijf. Naast conferentiefaciliteiten beschikt het complex over een sterrestaurant, De Vrienden van Jacob.

Enkele maanden geleden kwam het bericht naar buiten dat het landgoed in de etalage zou staan. Het voormalige pand van ABN Amro zou door de nieuwe eigenaar, Fortis, van de hand gedaan willen worden.

Reageer op dit artikel