nieuws

Tio tevreden over bedrijvendag

Hotel

Horeca- en toerismeopleiding Tio organiseerde deze week de jaarlijkse bedrijvendag in Utrecht. Tio laat weten terug te kijken op een succesvol evenement.

Tio tevreden over bedrijvendag

Ongeveer 80 bedrijven uit de reis- en hotelbranche presenteerden zich aan ruim duizend Tio-studenten en relaties van de onderwijsinstelling. Als afsluiter gaf zanger Gordon een optreden in het Beatrix-theater waar de bedrijvendag plaatsvond. Ook cabaretier Wilko Terwijn zorgde voor entertainment.

Doel van de dag is studenten in contact te brengen met toekomstige stagebedrijven en werkgevers. Ze konden aan de aanwezige bedrijven alles vragen over stageplekken, afstudeeropdrachten, banen na de opleiding en de sfeer binnen het bedrijf.

De aanwezige bedrijven, waaronder InterContinental Hotel Group, Starwood Hotels, Bilderberg Hotelgroep, Oad Reizen, Thomas Cook, KLM, Transavia en enkele eventbureaus, namen uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden en presentaties te verzorgen.

Reageer op dit artikel