nieuws

Huurschuld GT Noordwijk de Duinen

Hotel

Golden Tulip Noordwijk de Duinen in Noordwijk heeft een huurschuld van 280.000 euro bij pandeigenaar Aprisco. Door een kort geding moet Golden Tulip binnen een week het bedrijf verlaten, zegt directeur Harold Beugelink van Aprisco.

Huurschuld GT Noordwijk de Duinen

‘Wij hebben op alle punten gewonnen’, zegt Beugelink in een summier bericht op Leidschdagblad.nl over de uitkomst van het kort geding eerder deze week.

Genaral manager Gerard van der Haagen van Golden Tulip Noordwijk de Duinen verwijst voor commentaar door naar de bewindvoerder van het in surseance verkerende Golden Tulip. De bewindvoerders van Golden Tulip op hun beurt zijn onbereikbaar voor commentaar.

Asprico BV, een vastgoedbedrijf uit Assen wil, een consortium beginnen met Rijnsburger Cor van Duijn, die ook uit het noodlijdende Golden Tulip is gestapt, meldt het Leidsch Dagblad.

De ondernemingsraad van Golden Tulip zegt niet geïnformeerd te zijn over de situatie in Noordwijk. Golden Tulip Noordwijk de Duinen is één van de veertien hotels in eigendom van Golden Tulip.

Reageer op dit artikel