nieuws

Albron definitief tien jaar bij Center Parcs

Hotel

Vanaf vrijdag 18 juni verzorgt Albron alle restauratieve voorzieningen in zo’n 80 outlets in de Nederlandse parken van Center Parcs en Sunparks. Door ondertekening van het tienjarig contract, op donderdag 17 juni, is de samenwerking tussen beide partijen definitief.

Albron definitief tien jaar bij Center Parcs

Al in oktober vorig jaar meldde Misset Catering dat de deal aanstaande was. Door de overeenkomst treden bijna 1.600 medewerkers in dienst van Albron. Op 1 oktober volgen de Belgische parken van Center Parcs met 20 outlets en ongeveer 300 medewerkers.

De overgang zou volgens Albron’s ceo Teun Verheij geen gevolgen hebben voor het personeel van de vakantiehuisjesaanbieder. Albron gaat 25 miljoen euro investeren in nieuwe horeca- en retail food formules in de parken. Met de overeenkomst zou de cateraar uit de Meern er 100 miljoen euro aan omzet bij krijgen.

Reageer op dit artikel