nieuws

Goltstein in bestuur Maastricht Congres Bureau

Hotel

René Goltstein is toegetreden tot het bestuur van het Maastricht Congres Bureau, een samenwerking van MECC Maastricht, de plaatselijke VVV, hotels en overige dienstverleners. De directeur van hotel Derlon gaat de belangen van de aangesloten hotels behartigen.

Goltstein in bestuur Maastricht Congres Bureau

Het Maastricht Congres Bureau is een stichting die Maastricht en regio in Nederland en internationaal promoot als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Goltstein hoopt meer zakelijke bijeenkomsten naar de stad te halen.

De 42-jarige Goltstein heeft een verleden in de internationale hotellerie en is sinds drie jaar directeur van Derlon, het viersterrenhotel aan het Onze Lieve Vrouweplein in het centrum van Maastricht.

Reageer op dit artikel