nieuws

Komst Waldorf Astoria naar Amsterdam definitief

Hotel

Hilton Worldwide heeft een overeenkomst gesloten met Dijkhuis Vastgoed Management BV voor een nieuwe vestiging van Waldorf Astoria Hotels & Resorts in Amsterdam. Het Waldorf Astoria Amsterdam komt in een herenhuis op de Herengracht.

Komst Waldorf Astoria naar Amsterdam definitief

Het hotel krijgt 94 kamers, een restaurant, een bar en een sport- en wellnesscentrum van 500 vierkante meter. Het hotel krijgt verder 400 vierkante meter aan vergaderings- en conferentieruimtes, inclusief een binnentuin voor gelegenheden en evenementen.

‘Het Waldorf Astoria Amsterdam zal een voortreffelijke aanwinst zijn voor ons merk wanneer het in 2013 wordt geopend’, aldus John Vanderslice, Global Head of Luxury & Lifestyle Brands van Hilton Worldwide.

Enkele weken geleden meldde de Amsterdamse krant Het Parool al dat Waldorf Astoria vermoedelijk naar Amsterdam zou komen. Vandaag promoveert Hilton Worldwide het gerucht tot een feit. Waldorf Astoria Hotels & Resorts telt meer dan twintig hotels wereldwijd, allen geïnspireerd op het legendarische Waldorf-Asotria in New York.

Reageer op dit artikel