nieuws

Vernieuwd Hotel Corona Den Haag heropent

Hotel

Hotel Corona aan het Buitenhof in Den Haag heropent donderdag 19 januari na een verbouwing van een jaar. Behalve het hotel is ook het restaurant, sinds een jaar eigendom van patron-cuisinier Marcel van der Kleijn, volledig vernieuwd.

Vernieuwd Hotel Corona Den Haag heropent

Dat meldt Infothuis.tv. Tijdens de verbouwing zijn de 36 kamers opnieuw ingericht en gestoffeerd en voorzien van airconditioning, en is het sanitair vernieuwd. Het restaurant heeft een nieuwe serre gekregen en beschikt in de zomermaanden over een terras. Het logo en de website van het hotel zijn eveneens vernieuwd.

Marcel van der Kleijn, bekend van de restaurants Calla’s en Maxime, is sinds een jaar eigenaar van het restaurant. Onder zijn leiding moet Corona weer op de culinaire kaart komen te staan.

Hotel Corona is het oudste viersterrenhotel van de Hofstad. Het is is gevestigd in drie panden uit de 17e eeuw. De officiële heropening gebeurt door wethouder Henk Kool van Economie.

Reageer op dit artikel