nieuws

700 overnachtingen bij Inntel Hotels voor één euro

Hotel

De afscheiding van Golden Tulip en het zelfstandig doorgaan onder eigen naam is voor Inntel Hotels aanleiding voor een opvallende actie. De vier hotels van Inntel Hotels geven zevenhonderd overnachtingen weg voor slechts één euro.

700 overnachtingen bij Inntel Hotels voor één euro

De overnachting voor een euro is inclusief ontbijt. De actie vindt plaats op 1 april. Verkoopdirecteur Pieter Bruns onderstreept dat het niet om een 1-april-grap gaat.

’s Ochtend kunnen geïnteresseerden via een speciaal 0900-nummer per uur honderd overnachtingen kopen voor één euro per stuk. Vanaf 13.00 uur worden de hotelkamers voor een euro verkocht in de betreffende hotels in Amsterdam, Rotterdam, Zaandam en Zutphen.

Algemeen directeur Karin Geurts meldt dat er nog voor de start van de actie al veel telefoontjes zijn van potentiële kopers. ‘We geven ècht pas morgen zevenhonderd overnachtingen weg. 1 April is immers de dag dat de hotels officieel verder gaan onder de naam Inntel Hotels’.

Geurts houdt rekening met enige chaos in de hotels wanneer donderdag 1 april vanaf 13.00 uur de actie in de hotels van start gaat. Geurts: ‘We zijn echter goed voorbereid, dus echt problemen verwacht ik niet. Misschien kan alleen autoverkeer beter de omgeving van onze hotels mijden’.

Reageer op dit artikel