nieuws

Afslankgoeroe Dr. Frank ambassadeur hotellerie

Hotel

Afslankgoeroe Dr. Frank heeft een nieuwe functie. Hij is de allereerste ambassadeur van Historic Hotels of the Benelux. Als Honorair Consul gaat hij zich inzetten voor de club van karakteristieke hotels in Nederland, België en Luxemburg.

Afslankgoeroe Dr. Frank ambassadeur hotellerie

Dr. Frank, bekend van zijn bestseller ‘Gezond slank met Dr. Frank’, is ambassadeur voor de provincie Overijssel voor de duur van twee jaar. Hij gaat de aangesloten hotels promoten en vestigt de aandacht op de hoteliers en de bijzondere locaties van de hotels.

De keus is op Dr. Frank gevallen omdat ‘hij als geen ander beseft dat genieten van eten en het leven een voorwaarde is voor een verantwoord gewicht en gezonder ouder worden.’ Frank van Berkum komt zelf uit Overijssel.

Het is de bedoeling dat iedere regio of provincie in de Benelux een eigen ambassadeur krijgt.

Reageer op dit artikel