nieuws

Alkmaar heeft beste Best Western

Hotel

Het Amrâth Hotel Alkmaar is uitgeroepen tot beste Best Western Hotel van het jaar. Dat is bekendgemaakt tijdens een gala van het hotelbedrijf rond de zestigste verjaardag van het hotelmerk Best Western.

Alkmaar heeft beste Best Western

Opvallend is dat het BW Amrâth Hotel Alkmaar nog geen jaar open is. Het door David Dreese geleide hotel opende in april 2005 haar deuren. ‘Onze doelstelling om een kwalitatief goed en gezellig stadshotel te zijn, wordt bevestigd door het winnen van deze belangrijke award’, aldus Dreese, die de Quality Award kreeg uitgereikt uit handen van directeur Willem Hein.

Best Western bepaalt de titel aan de hand van een kwaliteitscontrole in alle hotels. Deze controle hangt samen met het wereldwijde kwaliteitssysteem van Best Western Internatinal. De tweede plaats bij de controle is voor tweevoudig winnaar het Star Hotel in Hengelo. Derde is het Museumhotel in Delft.

Daarnaast reikt de keten jaarlijks een prijs uit voor het hotel met procentueel de hoogste stijger in het puntenklassement van de controles. Die prijs is voor Hotel Slenaken. Verder gaat de Best GCCI Performer Award, het hotel dat procentueel de meest gasten lid maakte van de Gold Crown Club, naar het Grand Hotel Heerlen.

Tenslotte gaat de prijs Best Revenue Performer 2005 naar Best Western Langewold. Dit gasthotel noteerde procentueel de hoogte stijging in de kameromzetten. De eigenaren van Langewold zijn Arwina en Arjan Cruiming.

Bekijk hier de fotoreportage van het winnende Amrâth Hotel Alkmaar