nieuws

Arnhem wil extra hotelkamers

Hotel

Arnhem heeft tot 2015 behoefte aan 265 extra hotelkamers. Dat heeft B en W laten uitrekenen. Om een inhaalslag uit te voeren, zijn er concrete plannen voor zeker vier nieuwe hotels in het centrum van de stad.

Arnhem wil extra hotelkamers

Dat meldt De Gelderlander. Bij de vier nieuwe hotels zit een plan van Van der Valk. Dit bedrijf wil een hotel starten in de Weerdjesstraat.

Het vijfde plan om extra hotelbedden te creëren, komt van Hotel Haarhuis. Dit pal tegenover het Centraal Station gelegen hotel gaat uitbreiden met veertig kamers.

Naast extra hotelcapaciteit wil Arnhem ook groei zien aan bed & breakfast-faciliteiten. B en W wil dat kleine b&b’s vergunningvrij kunnen starten. Dit plan moet nog goedgekeurd worden door de gemeenteraad.

Reageer op dit artikel