nieuws

Boek over hotelrecensies op internet

Hotel

Hotelervaringen op internet staan centraal in het nieuwe boek Het is hier geweldig. De auteur van het boek maakte een selectie uit 300.000 reiservaringen van de bezoekers van www.zoover.nl, een toonaangevende beoordelingssite waar reizigers hun mening over hotels en bestemmingen kunnen achterlaten.

Boek over hotelrecensies op internet

Het 144-pagina tellende boek van auteur Raph Schouten bevat positieve en negatieve hotel- en reiservaringen. Zo valt er onder andere een beleving te lezen over een bezoek aan het Burj al Arab in Dubai, voor velen het beste hotel ter wereld.

Lawine en bomaanslag
Verder vertelt het boek het verhaal van de familie Vermeij uit Rotterdam. Deze familie overleefde een lawine in het Oostenrijkse Galtür en een bomaanslag in de Egyptische badplaats Sharm el-Sheikh.

Het boek kost 12,50 euro en wordt uitgegeven door Tirion. Zoover.nl is een van de populairste vakantiebeoordelingssites. Consumenten kunnen er gratis hun beoordeling achterlaten. Zoover.nl biedt tevens de mogelijkheid om de beoordeelde accommodaties snel te boeken, door direct door te linken naar boekingssites.

Zie ook:
Zoover.nl: Klachtenregen over hotelsanitair

Reageer op dit artikel