nieuws

Crown Hotel schakelt rechter in

Hotel

Een gast van het Eindhovense Crown Hotel heeft een half jaar onbetaald in het hotel gewoond. De rechter in Den Bosch nu is ingeschakeld om er voor te zorgen dat de flink gekruide opstaande rekening van 18.000 euro wordt voldaan.

Crown Hotel schakelt rechter in

Dat meldt het Brabants Dagblad. Een man uit Veldhoven verbleef van 28 april tot 3 oktober 2005 in het viersterrenhotel Crown Hotel. Hij huurde een kamer van 150 euro per nacht, inclusief ontbijt. De man zou zijn huis hebben verkocht en was in afwachting van nieuw onderdak.

Hij betaalde slechts een klein deel van de nota. De bulk, 18.000 euro, staat nog open. En dus moet de rechter een doorbraak forceren. ‘We willen toch graag betaald worden voor onze diensten. Meer is er eigenlijk niets over te zeggen’, aldus eigenaar Jos Caelers van het hotel in het Brabants Dagblad.

Reageer op dit artikel