nieuws

Dancefeest in zee met hotels voor arrangementen

Hotel

Tal van Amsterdamse hotels zijn aangehaakt bij Sensation. Hoewel dat bekende dancefeest in de Amsterdam ArenA afgelopen zaterdag binnen no time was uitverkocht, bieden hotels in samenwerking met organisator ID&T arrangementen aan. Tamelijk uniek in de dancescene.

Dancefeest in zee met hotels voor arrangementen

Want nog niet eerder zocht een organisator van een groot dancefeest of een festival zo nadrukkelijk de samenwerking met de hotellerie. Sensation (7 juli a.s.) werkt samen met hotels in diverse sterrencategorieën. Een kans voor diegenen die achter het net hebben gevist voor wat betreft de aanschaf van een entreekaart.

Een beperkt aantal hotelpakketten is nog beschikbaar. Deze pakketten bestaan uit één of meerdere overnachtingen in een hotel naar keuze, een Regular of Deluxe ticket, vervoer van en naar de Amsterdam ArenA en een welkomstcadeau.

Naar Azië

Bij sommige hotels geldt verder een late uitcheck en/of een ontbijt of gratis gebruik van wellness. De prijzen variëren sterk, het de goedkoopste arrangement (á €185 in Tulip Inn Riverside) is al uitverkocht, waardoor het pakket van Ibis op Schiphol (€210) nu het goedkoopst is. Het duurste pakket is dat van vijfsterrenhotel de l’Europe á €1150.

Sensation, dat zich kenmerkt door een compleet witte aankleding en bezoekers in het wit, heeft dit jaar als thema Source of light, volgens de organisatie ‘het teken van eenheid’. ID&T zet het partnership voort met dance4life, een organisatie die de verspreiding van hiv en aids wereldwijd bestrijdt. Van ieder ticket wordt 0,25 euro door de bezoeker en Sensation gedoneerd aan dance4life.

Bovendien is dinsdag aangekondigd dat het dancefestijn voor het eerst zijn opwachting zal maken in Azië. Daarbij wordt samengewerkt met Heineken. Met Zuid-Korea, Thailand en Taiwan is het aantal landen waar Sensation wordt georganiseerd nu uitgebreid naar negentien landen. Op 26 april wordt hiervoor een officiële persconferentie belegd in Seoul.

Reageer op dit artikel