nieuws

De Druiventros investeert 12 miljoen euro

Hotel

Het bekende horecabedrijf langs de weg van Den Bosch naar Tilburg, De Druiventros in Berkel-Enschot, gaat fors investeren. Het bedrijf moet een zaken- en zorghotel worden en is bereid 12 miljoen euro te investeren.

De Druiventros investeert 12 miljoen euro

De Druiventros wil groeien van 65 naar 140 kamers. Verder moet er een gezondheids- en fitnesscentrum komen. Ook wordt gedacht aan twintig zogeheten ‘long-stay’-suites. De nieuwe vleugel van het bedrijf moet acht verdiepingen hoog worden. Om de parkeerdruk op te vangen wil De Druiventros drie parkeerdekken geschikt voor zeshonderd auto’s.

Villawijk

De hoogte van het gebouw langs moet tevens een geluidsbuffer van verkeerslawaai vormen voor de achterliggende villawijk. Wanneer de nieuwsbouw kan starten is afhankelijk van de inspraakreacties uit de omgeving en van goedkeuring van de provincie.

Eigenaar Ad Mutsaers meldt dat De Druiventros een zaken- en zorghotel wordt. ‘We groeien van 65 naar 140 kamers. De bedoeling is om ons veel meer te richten op de zakelijke markt, in plaats van op feesten en partijen. We moeten verder nog een besluit nemen over het al dan niet handhaven van de kegelbanen’, aldus Mutsaers in het Brabants Dagblad.

Reageer op dit artikel