nieuws

Doggy bag’ voor gasten Palace Hotel

Hotel

Gasten van het Palace Hotel in Noordwijk die hun hond meenemen naar het hotel krijgen sinds begin dit jaar een doggy bag. Niet om de restjes van het diner mee naar huis te nemen, maar met hondenkoekjes en nuttige informatie over een hotelverblijf met hond.

Doggy bag’ voor gasten Palace Hotel

Zo zit er in de zak informatie waar gasten in het hotel wel en niet mogen komen met hun hond. Daarnaast bevat de doggy bag van het Palace Hotel hondenkoekjes, een plattegrond van Noordwijk met daarop de honden uitlaatgebieden, een speciale deurhanger en kakzakken.

Als extra ligt er op de hotelkamer een kussen waar de hond op kan uitrusten.

General manager André Aaij zegt de doggy bag op verzoek van gasten samen te stellen. ‘We krijgen veel honden aangezien we een van de weinige hotels zijn waar de dieren welkom zijn. Echter kregen we een paar keer de feedback van gasten of we niet duidelijker konden aangeven waar de honden wel of niet welkom zijn.’

Reageer op dit artikel