nieuws

DoubleTree deelt koekjes uit in Amsterdam

Hotel

Het eerste DoubleTree by Hilton in Nederland, naast het Amsterdamse centraal station, opende deze week de deuren. Om dat te vieren, deelde Tree People 5000 ‘welcome chocolate chip cookies’ uit op het station.

DoubleTree deelt koekjes uit in Amsterdam

De Amsterdamse vestiging van dit viersterrenmerk van Hilton Worldwide is de eerste DoubleTree in ons land. Het hotel stond tot voor kort bekend als Mint hotel, dat opende in mei 2011. In september kocht Hilton-eigenaar Blackstone de Britse keten en zette al snel eigen merken op de acht Mint hotels.

Om de opening te vieren, deelden als boom verklede Tree People ruim 5.000 chocolate cookies uit op station Amsterdam Centraal, waar het hotel naast ligt.

Een van de voorbijgangers vond een golden ticket in zijn koekje en won een overnachting in de Master King Suite met groot dakterras.

Dagelijks worden wereldwijd zo’n 60.000 koekjes uitgedeeld aan hotelgasten die inchecken bij een van de 275 DoubleTree by Hilton hotels in 23 landen. DoubleTree by Hilton heeft in de afgelopen 25 jaar al 230 miljoen koekjes uitgedeeld.

Meer Amsterdams hotelnieuws:

Reageer op dit artikel