Duits Motel One komt naar Nederland

Duits Motel One komt naar Nederland

Het Duitse Motel One gaat een hotel openen in Nederland. In Amsterdam tegenover het RAI-complex moet het eerste hotel van Motel One in ons land haar deuren openen. Verwacht wordt dat het hotel in 2015 gerealiseerd is.

Dat meldt Architectenweb.nl. Het hotel krijgt 280 kamers en wordt tienduizend vierkante meter groot. Onder het gebouw komt over twee lagen een parkeerplaats.

De komende tijd wordt het ontwerp van het hotel verder uitgewerkt. Verwacht wordt dat de bouw kan starten in de eerste helft van 2013. In 2015 moet Motel One haar deuren openen.

Motel One is een Duitse hotelketen met 22 vestigingen. De meeste hotels staan in Duitsland. Ook heeft het een hotel in het Oostenrijkse Salzburg en het Schotse Edinburgh.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.