nieuws

Duurzaam’ Van der Valk geopend

Hotel

Van der Valk Hotel Ridderkerk is officieel geopend. Kenmerk van het hotel is het duurzame karakter. Het bedrijf heeft energiebesparende voorzieningen, is goed bereidbaar voor openbaar vervoer en werkt met speciaal opgeleide medewerkers op het gebied van milieubeleid.

Duurzaam’ Van der Valk geopend

Het hotel heeft 140 hotelkamers, waarvan 124 tweepersoonskamers, zes eenpersoonskamers, twee mindervalide kamers en acht luxe suites. Verder beschikt het hotel over twee restaurants, een bar en een uitgebreid vergader- en congrescentrum.

‘Hotel Ridderkerk is in vele opzichten vernieuwend, maar tegelijk vertrouwd vanwege de goede kwaliteit, scherpe prijzen en de warme sfeer. Kortom: Van der Valk Ridderkerk is verrassend vertrouwd’, aldus Freek van der Valk.

Van der Valk Ridderkerk is gelegen langs de A15. Het hotel is de meest recente ontwikkeling binnen het toonaangevende familiebedrijf en ranglijstaanvoerder van de Misset Horeca Top-100.

Reageer op dit artikel