Eden denkt aan uitrol eetconcept Flo

Eden denkt aan uitrol eetconcept Flo

Brasserieconcept Flo van de Eden Hotel Group wordt mogelijk uitgerold. De directie van het hotelbedrijf beslist tussen nu en drie maanden of het foodconcept naast Amsterdam ook in andere steden komt.

Algemeen directeur Leon Dijkstra bevestigt dat er serieus wordt nagedacht om Flo Amsterdam ook in andere steden te starten. Gedacht wordt aan Eindhoven en Maastricht.

‘We hebben er nog geen beslissing over genomen, maar binnen nu en drie maanden willen we dit ei gaan leggen’, aldus Dijkstra.

Flo Amsterdam is een brasserie met de kenmerken laagdrempeling en value for money. Het restaurant is deze maand precies twee jaar open. Flo Amsterdam draaide in het eerste jaar gemiddeld 275 couverts per dag.

Het populairste gerecht op de kaart is kalfsborst met zwezerik en morilles. Ook oesters vinden gretig aftrek. Volgens visleverancier Schmidt Zeevis in Rotterdam is Flo de grootste afnemer van oesters in Nederland. ’s Middags is de steak tartaar populair bij gasten.