nieuws

EHP wil groeien in Nederland én buitenland

Hotel

Vastgoedgroep European Hospitality Properties (EHP), die recent zes failliete Golden Tulip hotels overnam, wil de komende jaren meer hotels uitbaten. De ambities van EHP rijken ook buiten de landsgrens.

EHP wil groeien in Nederland én buitenland

In FEM Business wordt gemeld dat EHP de komende jaren moet uitgroeien tot een zelfstandig operend bedrijf dat ook drie- en viersterrenhotels in andermans vastgoed managet. Eerst in Nederland, daarna ook in het buitenland.

‘We willen in anderhalf tot twee jaar verdubbelen. Een recessie als deze is bij uitstek een tijd van kansen. Er zijn genoeg hoteleigenaren die van hun hotel af wil willen, maar door het financieel klimaat is het een slechte tijd’, aldus Jan Roersma van EHP.

Roersma vervolgt: ‘Wat wij kunnen doen, is de rentabiliteit verhogen, zodat het hotel voor een betere prijs kan worden verkocht’.

De beleggers van EHP zijn de aandeelhouders van Full House Hospitality Management. Het hotelmanagementbedrijf Full House Hospitality Management werd begin juli opgericht en baat zes hotels uit de failliete boedel van Golden Tulip uit. Als operationeel manager is Martin Lindelauf aangetrokken die eerder onder meer werkte voor het Krasnapolsky hotel in Amsterdam en recent tijdelijk voor Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee.

‘De basis voor onze hotelmanagementorganisatie zijn de recent overgenomen zes Golden Tulip Hotels. Om een solide organisatie uit te bouwen hebben we Martin Lindelauf aangetrokken’, aldus Huub Boissevain van Full House Hospitality Management is een zojuist vrijgegeven persverklaring.

Reageer op dit artikel