nieuws

Fletcher maakt doorstart Stadspark Hotel Bergen op Zoom

Hotel

Het Stadspark Hotel en Fonteyn Thermen zijn overgenomen door Fletcher Hotels. Dit betreft zowel het vastgoed als de exploitaties van de beide bedrijven. Door de snelle doorstart is behoud van werkgelegenheid gegarandeerd en het ongemak voor de gasten minimaal gehouden. Dat laat Fletcher weten.

Fletcher maakt doorstart Stadspark Hotel Bergen op Zoom

Afgelopen dinsdag was het faillissement uitgesproken, waardoor voormalig eigenaar Harko Everts zijn werk in rook zag op gaan en zo’n 50 medewerkers hun baan verloren. Het hotel draaide zo’n twee jaar geleden nog onder de vlag van Golden Tulip, maar de enorme investeringen hebben het hotel de das om gedaan.

Het hotel omvat 88 luxe kamers waaronder enkele suites, diverse zalen, restaurant en een aparte welness onder de naam Fonteyn.

Na het faillissement zijn de gesprekken tussen de curator, huisbank en Fletcher Hotels snel opgestart wat noodzakelijk is voor de continuïteit van het bedrijf en de werkgelegenheid, zo laat Fletcher weten.

Zaterdag 7 januari hijst Fletcher Hotels haar vlag en is het voltallige personeel uitgenodigd voor een eventueel baanaanbod. Oud-medewerkers kunnen rekenen op een presentatie van de nieuwe eigenaar, een persoonlijk onderhoud en in bijna alle gevallen een concreet contractaanbod. Het hotel en de Thermen zijn voor haar gasten vanaf maandag 9 januari weer gewoon open onder de naam “Fletcher Stadspark Hotel”.