nieuws

Gesprekken over doorstart failliet Veerse Duin

Hotel

De curator van het eerder deze week failliet verklaarde Zeeuwse viersterrenhotel ’t Veerse Duin voert met diverse geïnteresseerde partijen gesprekken over een doorstart van het hotel. Nog voor de geplande opening in maart werd het hotel slachtoffer van de financiële crisis.

Gesprekken over doorstart failliet Veerse Duin

Advocatenpraktijk van Boven uit Middelburg treedt op als curator in deze zaak. De praktijk wil inhoudelijk niet ingaan op de zaak. Ook wil Van Boven niet bekend maken met hoeveel en met welke partijen momenteel gesprekken worden gevoerd over een doorstart van het hotel in het Zeeuwse Kamperland.

Ook David Crouwel, oud-partner van Herman den Blijker en op management niveau betrokken bij de start van het hotel, laat weten nog niets te weten over een mogelijke doorstart van het failliete hotel.

Een van de grootste schuldeisers in de zaak is De Rabobank, deze bank financierde het hotel voor 13 miljoen euro.

Reageer op dit artikel