nieuws

Horeca Center Parcs naar Albron

Hotel

Center Parcs gaat haar horeca-activiteiten uitbesteden. Het vakantiebedrijf zou zo goed als rond zijn met Albron. Center Parcs ontkent noch bevestigt dit, maar zegt in bespreking te zijn met Albron én andere partijen.

Horeca Center Parcs naar Albron

Center Parcs-woordvoerder Monique Dekking geeft aan dat de cateringactiviteiten (lees: de restaurants op de parken) uitbesteed worden. Het zou zo goed als rond zijn met contractcateraar Albron. Maar daar wil Dekking niet op in gaan. ‘Albron is een van de partijen waarmee we spreken om een partnership voor onze cateringactiviteiten aan te gaan.’ Albron bevestigt dit en wil ook niet op verdere vragen in gaan.

Center Parcs voert de komende tijd een besparingsoperatie uit. Naar verluidt wil moedermaatschappij Pierre & Vacances de komende jaren 4,3 miljoen euro besparen, voornamelijk op personeelskosten. Er verdwijnen de komende tijd 34 voltijdsbanen bij Center Parcs in Nederland.

Het gaat vooral om medewerkers die actief zijn in het callcentre. Dat wordt verplaatst naar België. Ook verdwijnen er banen op het gebied van HR, Finance en secretariaten. In totaal verdwijnen er in de landen waar Center Parcs (en zusterbedrijf Sunparks) actief is, Frankrijk, Duitsland en België, 67 fte’s.

Meer Center Parcs nieuws:

Reageer op dit artikel