nieuws

Hotelbeoordelingen op HotelSpecials.nl

Hotel

De online boekingssite www.hotelspecials.nl biedt binnenkort de mogelijkheid om hotels te laten beoordelen door consumenten. De nummer twee van Nederland, achter Weekendjeweg.nl, wil hier in februari mee starten.

Hotelbeoordelingen op HotelSpecials.nl

Dat laten Nick Stals (30) en Remco Hofstede (29) van HotelSpecials.nl weten in reclamevakblad Adformatie. De ondernemers willen hun site in februari uitbreiden met een onderdeel waar bezoekers beoordelingen kunnen geven.

Daarnaast biedt het de mogelijkheid om eigen foto’s op de site te plaatsen, zoals bijvoorbeeld TripAdvisor.com en Zoover.nl dat doen. HotelSpecials.nl heeft duizend hotels in bestand. Het wil graag marktleider Weekendjeweg.nl (1800 hotels) van de troon stoten.

Naast Nederland biedt HotelSpecials ook hotels aan in België, Zweden en sinds kort in Duitsland. Naast HotelSpecials.nl beheren Stals en Hofstede ook BungalowSpecials.nl en Hotelaanbiedingen.nl.