nieuws

Hotels lokken vergadergasten met ‘gratis

Hotel

Hotels lijken steeds verder te gaan om vergader- en congresgasten te lokken. Het jongste initiatief komt van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Het Amsterdamse hotel brengt alleen de overnachting in rekening bij het boeken van een speciaal vergaderarrangement.

Hotels lokken vergadergasten met ‘gratis

Alle vergaderfaciliteiten zoals lunch, koffie, frisdranken, Mövenpick ijs en apparatuur worden gratis aangeboden. Alleen de overnachting brengt Mövenpick Hotel in de periode van juli en augustus in rekening. Het arrangement is van toepassing voor groepen van minimaal tien personen.

‘Wij willen onze gasten in deze zomer extra motiveren om bij ons te komen vergaderen. Zij profiteren van een erg aantrekkelijk zakelijk voorstel’, aldus general manager Albert Rouwendal van Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Vorige week maakte het Noordwijkse vijfsterrenhotel Huis ter Duin bekend dat het tot 1 juni de brandstofkosten van organisatoren voor meerdaagse evenementen vergoed. Directe aanleiding was het gedoe als gevolg van de IJslandse aswolk. Nu de aswolk is verdwenen loopt de actie door.

Reageer op dit artikel