nieuws

Inschrijving Dutch Hotel Award 2010 komt op gang

Hotel

De inschrijving voor de Dutch Hotel Award 2010 is gestart. Aanmelden voor deze vakprijs voor het beste hotelmanagement van Nederland kan tot 2 april op dutchhotelaward.nl.

Inschrijving Dutch Hotel Award 2010 komt op gang

De wedstrijd spitst zich dit jaar toe op het onderwerp motivatie. Succesvol hotelmanagement begint bij gedreven en betrokken managers. ‘We willen weten waar managers hun motivatie vandaan vandaan halen’, zegt juryvoorzitter Bas Tolmeijer. ‘Waardoor laten managers zich inspireren, wat drijft hen? En belangrijker: in hoeverre leidt die motivatie tot aantoonbaar succes, of het nou om sales & marketing of personeelsbeleid gaat, of maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij die keuze laten we de teams die zich inschrijven volledig vrij’.

Prijs met historie

De Dutch Hotel Award wordt dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. De afgelopen jaren gingen bekende maar ook minder bekende hotelbedrijven met de award aan de haal. Zo won het Eden American in 2008, vorig jaar pakte hotel De Zon in Ommen de award.

150.000 euro extra omzet

Behalve een mooie prijs (kristallen kussen op chroom) levert de Dutch Hotel Award winnaars een enorme marketingwaarde op. Directeur-eigenaar Ron Nijhof van De Zon zei eerder deze week op Misset Horeca dat de prijs zijn bedrijf tenminste 150.000 euro extra omzet heeft gebracht. ‘Een prachtige boost in economisch barre tijden’.

Schrijf nú in

Inschrijven voor de editie van 2010 kan tot 2 april op dutchhotelaward.nl. Na een eerste selectie gaan vijf bedrijf door naar de volgende ronde. Na opnieuw een selectie gaan drie kanshebbers door naar de finale medio juni.